Ring til os på 43 61 27 75 eller skriv til os på info@arnepedersen.dk

Vi bruger cookies, læs mere her.

Gulvsliber

Gulvsliber til traditionsrig tømrer- og snedkervirksomhed

Snedkermester Arne Pedersen A/S, Greve

Er du en erfaren gulvsliber, som søger et selvstændigt job? Vil du arbejde i en stabil virksomhed, der fokuserer på trivsel? Og er du garant for kvalitetsløsninger til kunderne?

”Mød til tiden, og gå ikke på kompromis med kvaliteten i arbejdet” – det er vores motto
Snedkermester Arne Pedersen A/S er en traditionsrig tømrer- og snedkervirksomhed fra 1978. Vi har til huse i Greve og er en virksomheden med 130 medarbejdere. Vores kernekompetencer er renoveringsopgaver, herunder både større og mindre opgaver inden for blandt andet fag- og hovedentreprise. Vores målsætning er tilfredse kunder med fokus på varig kvalitet og energirigtige løsninger. 

Bliv en del af serviceafdelingen

Vi arbejder hele tiden på at optimere vores processer, så derfor er det en stor fordel, hvis du ser nye tiltag som spændende bidrag til din hverdag. Samtidig bliver du del af en stabil arbejdsplads med en god omgangstone og social samvær, fx har vi en cykelklub og vi arrangerer flere sociale aktiviteter året igennem.

Dygtig håndværker med solidt servicegen

  • Du har gerne en god portion erfaring.
  • Du har et socialt gemyt og er god til at begå dig med/hos vores kunder – både private og virksomheder.
  • Du er struktureret.
  • Du er serviceminded, og med din faglige stolthed går du op i, at kunderne er glade for resultatet af dit arbejde.
  • Du trives med at arbejde selvstændigt, men er også en holdspiller, som gerne indgår socialt i virksomheden.

Vil du have mere information?
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte salgschef, Brian Pedersen på tlf. 23 32 57 32 ellerbrian@arnepedersen.dk.

Vil du søge jobbet?
Ansøgningen sendes til Brian Pedersen på mail brian@arnepedersen.dk og der skal være vedlagt CV og anden relevant dokumentation. Vi inviterer løbende til samtaler, og vi opfordre dig derfor til at søge stillingen hurtigst muligt, da stillingsannoncen tages af, når den rette kandidat er fundet.

Gå til toppen af siden